VM starter kl. 10.00

De danske spillere har nu været i Bremen siden fredag og det er blevet til fire gange træning inden det går løs i dag. Alle spillerne har trænet godt og er klar til kamp. For herrernes vedkommende er det blevet til én gange træning i hoved-hallen, hvor der står fire borde og er plads til 10.000 tilskuere. Derudover er der en hal “5”, hvor der står borde fra nummer 5-40, her spilles de resterende kampe. Danmarks herrer kan se frem til minimum at spille i hoved-hallen i morgen tirsdag mod Sverige og onsdag mod Kina. Rammerne er helt fantastiske og opbakningen i Tyskland op til VM har været rigtig god.
 
Danmark lægger ud med to vigtige kampe. Herrerne skal op imod Holland, der altid er en nation, der kæmper forbilledligt, så drengene skal være klar fra start. Damerne møder Thailand, som må formodes at være et af de bedste hold i puljen, så her kan vi se, hvordan det danske niveau er. Spillerne vil hellere endgerne i gang – “Jeg er rigtig klar, bare jeg ikke er for klar!” Siger Mie Skov før dagens kampe.

Der opdateres live fra alle kampe i Champions Division, mens der desværre ikke er internetadgang i hal “5”, så opdateringerne fra damernes kampe kommer først umiddelbart efter kampens afslutning.
 
Champions Division LIVE
 
Danmark spiller kl. 10.00, 12.45 og 19.00…
Damer: DK-Thailand kl. 10.00 – 0-3 – Se alle danske resultater
Herrer: DK-Holland kl. 12.45
Damer: DK-Tyrkiet kl. 19.00

Forfatter: JH
Kontaktperson tlf.: 30 53 94 35
Kontaktperson e-mail: jakob.harden@dbtu.dk