VM-TRUPPEN UDTAGET

WORLD TEAM CHAMPIONSHIPS 2008   FTZ  
  i-shoppingcenter.dk

BUTTERFLY
VM for Hold 2008
Guangzhou, Kina
# 24.02 – 02.03 #

  i-shoppingcenter.dk
  FTZ 

WORLD TEAM CHAMPIONSHIPS 2008 

Sportschef Peter Sartz har i dag udtaget bordtennislandsholdet til VM i Kina . Der er tre VM debutanter på holdet. Det er Kasper Sternberg, Albertslund og de to juniorer Pernille Agerholm, Rønde og Mie Jacobsen, Århus.

De to hold består af følgende spillere:

Herrer
Michael Maze, Næstved
Finn Tugwell, BTK 61
Kasper Sternberg, Albertslund
Christian Larsen, BTK 61

Damer
Mie Skov, BTK 61
Anne-Catrine Bomann, Hillerød
Pernille Agerholm, Rønde
Mie Jakobsen, Århus

Coaches
Peter Sartz
Hu Wei Xin

Der er lodtrækning til mesterskaberne i morgen. Den kan følges på www.ittf.com fra kl. 9.00.

Der spilles hold VM hvert andet år I de lige år. Næste år spilles individuelle mesterskaber I Yokohama i Japan.

De danske herrer er i bedste gruppe, hvor de er seedet som nummer 13 efter placeringen på holdverdensranglisten. Danmark blev sidste gang nummer 24 i Bremen, men det var efter Michael Maze blev skadet . Danmark har kvalificeret sig til den bedste gruppe efter placeringen på holdranglisten.

De 24 hold der spiller om medaljerne inddeles i fire grupper hvor der spilles alle mod alle. Nr 1 i hver gruppe er direkte i kvartfinalen medens nummer to og tre i grupperne spiller om de sidste fire pladser i kvartfinalen.

– Vi har alt at vinde ved disse mesterskaber, siger Peter Sartz. Desværre er Martin Monrad endnu ikke klar efter sin skade, men vi har et ungt spændende hold med etablerede spillere som Maze og Tugwell og de unge Sternberg og Larsen.

De danske piger spiller i anden division og spiller om pladserne 25 til 48 til trods for en ranglisteplacering som nummer 50. Målet er her en stabilisering i anden kategori.

Mesterskaberne har en rimelig stor størrelse med p.t. 655 deltagere fra 144 lande – der er tilmeldt 108 herrehold og 83 damehold…

 

Forfatter: Arne Madsen
Kontaktperson tlf.: 21 70 49 28
Kontaktperson e-mail: arne.madsen@dbtu.dk