VSBTK alene på toppen

Efter godt en trediedel af grundspillet i Elitedivisionen for Herrer er det noget overraskende Virum-Sorgenfri, der topper landets bedste herrerække – i fem kampe er det blevet til fire sejre og et enkelt nederlag efter Sudden Double, som var i premierekampen mod Dragør.

Li Moding og Henrik Vendelbo er begge ubesejrede – i lørdagens udesejr over Hillerød vandt begge spillere deres to singler i hvert deres parkryds. Holdkampen endte 2-5 efter føring til hjemmeholdet på 2-1.

VIRUM-SORGENFRI (Foto: VSBTK)

HGI fik dog sæsonens første sejr i denne runde, da de fredag besejrede oprykkerne fra Kvik Næstved med 5-1 (efter 0-1), og forårets bronzevindere kom dermed på tavlen i denne sæson.

Svenske Andreas Törnkvist vandt to kampe for hjemmeholdet, mens landsmanden Sam Oddsheden vandt gæsternes indledende sejr, da han overraskende besejrede Wang Wen Jie uden sættab.

Dragør spillede ligeledes to kampe i weekenden, og begge blev vundet klart: Først 5-0 over Kvik Næstved, og søndag vandt de i Odense, hvor de ikke var langt fra at uddele endnu et æg, men det endte til sidst med 2-5 mellem OB og amagerkanerne efter føring på 4-0 til gæsterne.

Kim Høgsberg vandt som eneste DBTK-spiller alle sine kampe i de to opgør – for OB fik Morten Hyrup en god skalp, da han slog Christian Larsen i en tæt kamp.

Lørdag varmede Køge Bugt op til topkampen og DM-revanchen mod Roskilde – det skete med en klar sejr på 5-1 over København, der ikke kunne matche vicemestrene. Fredrik Lundkvist og Huang Hou Yu vandt 4-0 i 1. parkryds, mens Henrik Laxby vandt gæsternes enlige sejr.

Søndagens DM-revanche mellem Køge Bugt og Roskilde gav så en længe imødeset HED-debut til Michael Maze, der som ventet vandt sine to singler.

Roskildestjernens tilstedeværelse burde have betydet en spændingsløs kamp på Hastrupskolen, men hjemmeholdet ville det anderledes, og lagde pres på danmarksmestrene i almindelighed – og Allan Bentsen og Finn Tugwell i særdeleshed, som begge vandt tætte kampe.

Det endte 2-5 i Køge, men med mere spænding end cifrene indikerer – Huang slog Bentsen, der dermed fik sæsonens andet nederlag.

Sidste sæson var han ubesejret indtil finalerne, hvor han tabte sin eneste kamp – efter en håndfuld holdkampe har han allerede tabt det dobbelte, og har endvidere overlevet adskillige matchbolde i andre kampe.

Ja. niveauet ER højt i denne sæsons udgave af HED, og de sidste 2/3 af grundspillet + slutspillet bliver givetvis både spændende, interessant OG helt sikkert seværdigt…

Elitedivisionen for Herrer (info åbnes i samme browservindue)

24-10-08  19:00

Hillerød

Kvik Næstved

v

5-1

25-10-08  14:00

Hillerød

Virum-Sorgenfri

v

2-5

25-10-08  14:00

Køge Bugt

Københavns BTK

v

5-1

25-10-08  15:30

Dragør

Kvik Næstved

v

5-0

26-10-08  10:00

OB

Dragør

v

2-5

26-10-08  11:00

Køge Bugt

Roskilde

v

2-5

info

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 ED-hold – ligeledes kan man læse nyheder fra både denne og de seneste sæsoner…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 50 85 05 85
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk