Walløe og Rosenmeier klar!

De danske spillere kan under turneringen følges på www.dhif.dk
Der livestreames fra finalerne den 4. oktober via dette link: http://webtv.fitet.org/

Det danske paralandshold klar til EM i bordtennis
I dagene fra den 28. september til den 4. oktober deltager fem danske spillere ved EM i para-bordtennis i Lignano Italien. De største forventninger knytter sig til den danske paralympiske bronzevinder Peter Rosenmeier fra I.H. Aalborg, der sigter mod at vinde den EM-guldmedalje, der stadig mangler i hans imponerende samling.

EM er den første store internationale turnering efter De Paralympiske Lege i London sidste år, hvor Peter Rosenmeier var ene om at forsvare de danske farver. Denne gang har Peter følgeskab af fire andre spillere, men det er stadig Peter, som de største forventninger knytter sig til.

Den i fællesskab med Team Danmark fastlagte målsætning for EM er én medalje, og den største mulighed ligger i single for Peter Rosenmeier.
Danmarks nye landstræner i bordtennis, Henrik ”Lunder” Espersen, og træner Christoffer Petersen deltager for første gang til et internationalt mesterskab indenfor Para Bordtennis. Begge er tiltrådt som trænere i 2013, og der venter dem en stor udfordring.
– Det er en flok toptunede danske spillere, der lørdag morgen tager fat på EM. Alle har vist stor fremgang i træningen gennem året, og målet om en medalje er helt klart et realistisk mål – håbet er faktisk to-tre, udtaler den danske landstræner Henrik Espersen.

Sophie Walløe
Ny i truppen er også den kun 13-årige Sophie Walløe, der er ny i para-bordtennissammenhæng. Sophie Walløe deltog i sin første internationale turnering for mindre end to uger siden med en imponerende sølvmedalje til følge. Sophie har dermed allerede bevist, at hun hører til ved EM, selv om medaljer endnu ikke er målet for hende.

Den danske trup består af:
• Peter Rosenmeier, I.H. Aalborg – single og hold, klasse 6
• Brian Nielsen, I.H. Aalborg, single og hold, klasse 6
• Patrick Otte, Vejen Bordtennisklub – single, klasse 7 og hold, klasse 8
• Kenneth Bech, Team Nørreå – single og hold, klasse 8
• Sophie Walløe, Ballerup BTK – single, klasse 10
• Henrik ”Lunder” Espersen, landstræner
• Christoffer Petersen, træner
• Lars Walløe, holdleder

Kontaktinformation:
Landstræner Henrik ”Lunder” Espersen, mobil: +45 28 94 47 08
Elitekonsulent Gregers Lehrmann Bruun, mobil: +45 24 26 24 08

Foto
Peter Rosenmeier ved PL i London 2012_foto Lars Møller.jpg
Sophie Walløe.JPG

 

Forfatter: Annemarie H. Kristensen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 11
Kontaktperson e-mail: annemarie@dbtu.dk