Weekenden kort

Der var fuldt program i Bundesligaen i denne weekend, men med flest negative resultater for danskerne. Mie Skov fortsætter dog stimen af sejre og var med til at sikre Böblingen endnu en sejr på 6-0 over TTSV Saarlouis-Fraulautern. Pt er Böblingen nr. 2 i 2. Bundesliga Syd, men har spillet færre kampe end nummer 1.
 
Også Anne Cathrine Bomann var medvirkende til et godt dansk resultat i 2. Bundesliga Nord, da hun vandt to sejre for SG Marßel Bremen mod Kaltenkirchener TS i 5-5 kampen.
 
Hamburger SV med Christoffer Petersen og Christian Larsen vandt lørdagens kamp mod BV Borussia 09 Dortmund med 9-6 i 2. Bundesliga Nord, her vandt Christian Larsen begge kampe. Søndag fik Hamborg ørerne i maskinen mod TTC Schwalbe Bergneustadt i en kamp der var uden danske sejre og nedelaget blev på 3-9.
 
Michael Maze levede heller ikke op til forventningerne og tabte begge singler mod Fulda Marbazell – Waldner og Feng – holdkampen endte 5-5. Dermed er Düsseldorf nummer fire i 1. Bundesliga.
 
Bremen ydede god modstand mod Zugbrücke Grenzau i 1. Bundesliga, men måtte indkassere et nederlag på 3-6. Mads Sørensen og svenske Magnus Molin vandt deres double med 3-2 over Lucjan Blascszyk og Cheung Yuk. Det blev også til sejr for Allan Bentsen i hans første single mod hollænderen Trinko Keen, men det rakte ikke til samlet sejr.
 
Se alle enkeltresultater på http://www.tischtennis.de/bundesliga/
 
 

Forfatter: JH
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: jakob.harden@dbtu.dk