Werder Bremen rykker

Efter weekendens kampe avancerede danskerklubben Werder Bremen til førstepladsen i 2. Bundesliga Nord. Klubben råder over tre danskere, Mads Sørensen, Daniel Fynsk og Claus Rasmussen. Mads og Daniel spiller fast i andet kryds på det stærke hold, og har gjort det rigtig godt i denne sæson, der er Daniels første i klubben. Mads har en score på hele 12-2 og ligger nummer to på topscorerlisten i andet parkryds mens Daniel med en score på 10-3 indtager femtepladsen. Endnu en dansker, Christian Larsen, ligger nummer seks med 12-6 for sin klub Hamburger Sports Verein.

Werder Bremens midterste parkryds har altså været uhyggeligt i denne sæson, og det har hjulpet holdet op på førstepladsen efter en nervepirrende sejr over TSV Schwalbe Tündern på 9-7. Efter at have tabt doublen sammen, viste danskerne, at de med fire singlesejre skal regnes for det bedste andetkryds i 2. Bundesliga Nord. Overraskende vandt Fynsk/Sørensen så også den afgørende double ved stillingen 8-7, over Tünderns bedste double.

”Med denne sejr er der mulighed for at vi kan rykke op i 1. Bundesliga, men det kræver at vi holder hovedet koldt og ikke taber dumme kampe. Vi har allerede en vigtig kamp i weekenden, og kan vi vinde den, kan vi gå til juleferie på førstepladsen.” Siger Mads Sørensen.

Klubben har mulighed for at rykke op, da der er opbakning til det fra den overordnede ledelse i Werder Bremens fodboldafdeling, som bordtennisafdelingen er en underafdeling af.

”Efter at Werder Bremen blev tyske mestre i fodbold sidste år, er der blevet en meget positiv stemning i klubben på det økonomiske område, og det smitter af på os. Det giver lidt mere gejst, når man ved at der er opbakning til en eventuel oprykning.” Siger Mads Sørensen.

Christian Larsens Hamborg ligger nummer fem i 2. Bundesliga Nord. I 2. Bundesliga Syd spiller Christoffer Petersen for Elz, der ligger sidst. Christoffer spiller første parkryds, og har en score på 5-13.
Claus Rasmussen har en score på 1-1 for Werder Bremen, hvor han for det meste spiller på andetholdet.
 
Læs mere på http://www.tischtennis.de eller Werder Bremen
 
Mads Sørensen

Forfatter: Jakob Harden
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: jakob.harden@dbtu.dk