World Parkinson’s Table Tennis Championships, World Alzheimer’s Table Tennis Championships og World Table Tennis for Health Congress.

World Parkinson’s Table Tennis Championships, World Alzheimer’s Table Tennis Championships og World Table Tennis for Health Congress.

Tilmelding til den første World Table Tennis for Health Festival  (WTT4H Festival)  nogensinde er nu åben.

Fra 1. – 5. novemeber vil Kreta, Grækenland være vært for World Parkinson’s Table Tennis Championships, World Alzheimer’s Table Tennis Championships og World Table Tennis for Health Congress.

The World Parkinson’s Table Tennis Championships blev sidst afholdt i 2021 i Berlin for at give deltagerne konkurrence på højt niveau med og mod ligesindede. Læger har vist, hvordan den regelmæssige øvelse af bordtennis hjælper med at bekæmpe nogle af de langsigtede virkninger af sygdommen.

Tilmeldingen til de to mesterskaber er åben indtil 1. oktober 2023. Atleter, der er interesserede i at deltage, kan tilmelde sig her. Alle kan tilmelde sig mesterskaberne uden at være nomineret af nogen organisation. ITTF Foundation opfordrer især kvinder og mennesker fra alle kontinenter til at deltage. Yderligere deltage for at sende en opmuntrende besked til alle dem, der har kognitive lidelser samt bevise, hvordan bordtennisøvelser kan forbedre sundheden for alle.

I Berlin dystede 136 deltagere fra 24 lande i 431 kampe. Vi forventer at overstige dette antal på Kreta, så sørg for at tilmelde dig i dag. Begejstringen fra 2021-begivenheden var med til at skabe den indledende World Table Tennis For Health Festival, som udvider sig ud over Parkinsons mesterskaber til også at omfatte andre neurodegenerative sygdomme, som regelmæssig bordtennisaktivitet kan forbedre.

Arrangeret af Hellenic Table Tennis Federation, vil WTT4H-festivalen bringe spillere, embedsmænd, delegerede og andre interessenter til Kreta til konkurrence og den første World Table Tennis for Health Conference nogensinde. Verdensmesterskabet i Alzheimers har til formål at opbygge et voksende fællesskab af bordtennisspillere, der bruger sporten som en del af behandlingsplaner. Hvert mesterskab har til formål at fremme disse fællesskaber for at hjælpe med at forbinde og skabe meningsfulde udvekslinger. WTT4H Festivalen vil fremme de positive fordele ved at spille bordtennis på ens helbred generelt, ikke kun for mennesker med de nævnte sygdomme, men også for at forebygge sygdom og forblive aktiv i dagligdagen. For dem, der ønsker at deltage i WTT4H-festivalen, kan de købe billetpakker gennem den lokale organisationskomité. Pakker inkluderer en værelsespris, helpension, gratis Wi-Fi og fuld skat, transport af den almindelige shuttleservice til og fra hoteller og spillesteder, lufthavnstransport, deltagergebyr og afskedsfest.

Early bird tilbud
Deltagere, der tilmelder sig indtil 1. juli 2023 kl. 23:59 CEST, vil modtage 100,- EUR rabat på de officielle pakker.

Bæredygtighed
Arrangementet vil samarbejde med AllForBlue NGO i en interaktiv miljøaktivitet, en sjov teamaktivitet, for at lære mere om det marine økosystem og aktivt rense stranden for balancen mellem marine økosystemer og for at undgå engangsplastik. Dette passer ind i ITTF-koncernens år for bæredygtighed for 2023.

Klik her for flere informationer om 2023 WTT4H Festival.

Klik her for at registrere dig for 2023 World Parkinson’s Table Tennis Championships