Klubtræner
For de erfarne trænere, der vil have mere.
Klubtræner
Kom i dybden med din trænergerning.
Klubtræner
Tilmeld her
Previous slide
Next slide
You are here:

Klubtrænerkursus

Undervisere: Morten Kranker

Temaerne på kurset

Kursusbeskrivelse

Klubtræneren bliver i stand til, ud fra egen trænerfilosofi, at skabe udviklingsmiljøer. Træneren bliver i stand til at kunne sæsonplanlægge, motivere og vejlede spillere før, under og efter en kamp. Træneren på trin 2 bliver i stand til at lede andre trænere og samarbejde med forældre og ledere regionalt og i klubregi. 

FAQ

Kurset henvender sig til erfarne trænere, som har gennemført Basistrænerkurset og til trænere, der har/vil have ansvar for flere trænere og vil arbejde strategisk med udviklingsmiljøer. Kursisten har en kompetencealder som bordtennistræner på minimum 2 år og kan starte, når vedkommende er 18 år. 

Det forventes at kursisterne har sat sig ind i stoffet inden de møder på kursus. Læseplanen for Klubtræneruddannelsen kan hentes her.

På Klubtræneruddannelsen benyttes flere bøger og hæfter. Centralt for uddannelsen er BTDK’s Lærebog for Bordtennistrænere, der udleveres fysisk på kurset. Den kan også downloades og/eller læses digitalt her.

I øvrigt benyttes Team Danmarks bog ATK 2.0, DIFs hæfte Gode Idrætsmiljøer for Piger, Parasport Danmarks hæfte Træning i Parabordtennis, BTDK’ s Trænerblok, samt Center for Ludomanis hæfte Spil Til Stregen. Træning i parabordtennis, Trænerblokken og Spil Til Stregen, udleveres alle på Basistræneruddannelsen. ATK 2.0 udleveres gratis i bogform på Klubtræneruddannelsen. Gode Idrætsmiljøer for Piger findes ikke længere i trykt format og kan derfor kun læses digitalt.

De fleste kommuner giver tilskud i større eller mindre grad, til foreninger, der har sendt trænere på kursus. 

Vi hjælper gerne med at afsøge mulighederne for at få tilskud i kommunen.