PRØV E-BORDTENNIS!

PRØV E-BORDTENNIS!

You are here:

E-Bordtennis - socialt på alle tidspunkter

Normal bordtennis kan også suppleres af Sukiru lege og e-bordtennis. Så kan du spille med hele verden hele døgnet. Se videoen nedenfor.

Afspil video om Overlay - E-bordtennis

1 - Hvem kan spille e-bordtennis?

Alle aldersgrupper fra 8 til 96 år kan lave øvelser/simulationer og spille e-bordtennis. Enten stående eller siddende. Spillet kræver ikke nødvendigvis erfaring fra ”rigtig” bordtennis. Der kan spilles mod ”rigtige mennesker” i Danmark og resten af verden … eller der kan spilles alene mod computeren. På sigt kan nogle af de danske bordtennisklubber også mødes online i e-bordtennis.

2 - Hvorfor spille e-bordtennis?

e-bordtennis giver både grin, hygge, sved på panden og bedre bordtennisfærdigheder. Her er du ikke begrænset af hallens åbningstider, praktisk tøj eller manglende modspillere.

3 - Hvad er e-bordtennis?

e-bordtennis er øvelser og kampe, der minder om almindelig bordtennis. Det foregår via et spil/simulator kaldet Eleven Table Tennis. Oplevelsen får du igennem et sæt Virtual Reality briller (fx Oculus Quest 2) tilkoblet internettet. Spillet er i høj grad en simulator. Det vil sige, at spillet i høj grad simulerer almindelig bordtennis og fornemmelsen af ”rigtig” bordtennis.

4 - Hvornår kan du spille e-bordtennis?

e-bordtennis kan i teorien spilles på alle tider af døgnet: I klubtiden med holdkammeraterne ... efter normal træning ... eller derhjemme af både børn og forældre. Alle aldersgrupper kan spille og træne.

5 - Vil du prøve e-bordtennis?

I slutningen af 2021 vil udvalgte bordtennisklubber i Danmark teste mulighederne af med børn og voksne. Er det en succés lokalt, indkøbes det nødvendige Virtual Reality udstyr (se pkt. 3 ovenfor). Så kan du, dit barn, bedstemor eller børnebørnene prøve gratis, om det også er noget for jer. Klik på billedet og find klubben nærmest dig.

6 - Hvor kan jeg spille e-bordtennis?

Der er over 200 bordtennisklubber i Danmark. Ikke alle tilbyder dog e-bordtennis (se pkt. 5 ovenfor). Klik på billedet og spørg i klubberne nærmest dig.

e-sport er også et socialt samlingspunkt ...

e-bordtennis er yderligere en måde at mødes på. F.eks. ved opstilling i klublokalet eller hallen, hvor børn og voksne kan hygge sammen og kommunikere direkte. Eller hjemmefra hvor spillerne kan tale og chatte sammen inde i spillet eller i en tilknyttet e-bordtennis gruppe.