Første mål nået

DBTU og DIF har indgået aftale om et udviklingsprojekt, der løber frem til sommeren 2018. Kort og godt går udviklingsprojektet ud på, at uddanne trænerudviklere, der i samarbejde med klubtrænerne skal udvikle et træningsmiljø med høj kvalitet, der kan fastholde flere 8-12 årige (tweens) i bordtennissporten.

Første mål i projektet var at finde nogle bordtennis kompetence trænere, der havde lyst til at påtage sig en mentorrolle og der igennem støtte og inspirere andre klubtrænere. Det mål er nu nået og 17 personer har sagt ja til at blive trænerudvikler for DBTU og Lokalunionerne.

 

De 17 trænerudviklere er:

BBTU:     
Henrik Brandt

FBTU:      
Ole Bay Jensen og Claus Arnsbæk

JBTU:
Thomas Olsen, Morten Kranker, Michael Jørgensen, Simon Rokkjær, Simon Nykær-Fischer og Rasmus Klein-Døssing

ØBTU:     
Markus Mikkelsen, Mads Schiellerup, Niels Christoffersen, Victor Lynge, Yael Schade, Magnus Jørgensen, Bo Palmblad Pedersen og Jesper Møller
 

Trænerudviklingsteamet starter på et uddannelsesforløb i slutningen af november, hvor de frem til forløbets slutning i maj skal lære mere om projektets målgrupper samt udnytte egne og fælles erfaringer til at udvikle redskaber, der kan hjælpe med at gøre træningsmiljøet ekstra spændende for de 8-12 årige. Dertil kommer at trænerudviklerne i deres uddannelsesforløb har fået – og taget imod muligheden for at blive BAT Certificeret.
   

Trænerudviklerne bliver fra august 2015 hver tilknyttet to klubber årligt og skal via inspiration til en ”fastholdende” træning coache klubtrænerne til et godt tween træningsmiljø, hvor både drenge og piger trives og udvikles. Et procesforløb med klubudvikleren består af 4 x 2 træningstimer i klubbens faciliteter. 

Er du blevet nysgerrig kan du læs hele projektbeskrivelsen her og du er også meget velkommen til at kontakte udviklingskonsulent Annette Westermann for mere information.

Forfatter: Annette Westermann
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: annette.westermann@dbtu.dk