Ansøgning til supplerende talenttræning i Brøndby er åben

I sidste sæson startede Bordtennis Danmark en supplerende talenttræning op to gange ugentligt i elitecenter Brøndby. Efter to evalueringsrunder med overvældende positiv feedback fra deltagerne er det blevet besluttet, at denne træning fortsætter også i sæsonen 23-24.

Træningen vil fortsat at finde sted mandag mellem kl. 17 og 20 samt onsdag mellem kl. 18.30 og 21. Ansvarlige trænere er Magnus Mallander og Mads Jørgensen. Træningen genoptages mandag d. 10 september, og kører derefter frem til onsdag d. 20. december, hvorefter der er pause over jul og nytår.

Spillere der har deltaget i træningen i foregående sæson beholder deres pladser medmindre de melder fra. For øvrige interesserede vil det være muligt at ansøge om at deltage i træningen. Ansøgningen åbner dags dato (8/8) og er åben frem til d. 18/8. Ansøgninger som sendes ind efter d. 18. august vil ikke blive taget i betragtning.

Ansøgningen skal følge den skabelon som vedhæftes nedenfor, og sendes ind til magnus.mallander@bordtennisdanmark.dk. Indsendelse af ansøgning er ikke en garanti for at man får en plads i træningen. Besked om hvorvidt ansøgningen godkendes eller ej kommer i uge 34.

Skabelon til ansøgning om supplerende træning i Idrættens Hus