Det betyder forhåbentligt, at det er nemmere for klubber og medlemmer at finde det rette bestyrelsesmedlem i forhold til det område, man politisk har brug for at drøfte.

Formand Henrik Vendelbo udtaler om processen: ”Jeg er superglad for, at vi helt udramatisk og med øje på bolden har fået sat navne på de forskellige ansvarsområder. Det er væsentligt for både bestyrelsen, og dem vi er her for nemlig Bordtennis Danmarks medlemmer, klubberne

Det er ikke alt, der i detaljer kan fremgå, hvad der ligger under de enkelte områder, og det vil administrationen og bestyrelsen som altid afklare, når der kommer konkrete henvendelser.

De fleste af områderne varetages i praksis af administrationen med Martin Lundkvist i spidsen, og det er derfor helt naturligt, at det meste af kommunikationen foregår mellem klubberne og administrationen, men nu er der også et offentligt kendt politisk ophæng til bestyrelsesmedlemmerne. Af oversigten kan man se, hvem der er hovedansvarlig, og hvem der under de stiplede linjer er 2’er på de enkelte områder. Hvis man fortsat er i tvivl, så kan man altid tage fat i mig” lyder det fra formanden.

Se en oversigt over ansvarsområderne her: https://bordtennisdanmark.dk/bestyrelse

Referat af hele bestyrelsesmødet kan indenfor kort tid ses her på siden.