Bordtennis Danmark inviterer til sommerkurser for ambitiøse ungdomsspillere!

I sommeren 2023 lancerede Bordtennis Danmark et nyt koncept – sommerkurser for elitesatsende ungdomsspillere – med målsætningen at uddanne spillere indenfor specifikke områder indenfor bordtennissporten. Nu kan vi med glæde meddele, at dette populære tiltag vender tilbage i 2024 – denne gang i ugerne 29 (15.-19. juli) og 30 (22.-26. juli).

Sommerkurserne er noget andet end en traditionel træningslejr. Hver uge er bygget op om et bestemt tema, som præger samtlige træningspas og aktiviteter i løbet af ugen. Programmet er lavet af BTDK’s landstrænere og øvrige tilknyttede trænere med input fra diverse eksperter indenfor relevante områder.

Spillere som er interesseret i at deltage, skal indsende en ansøgning hvor man motiverer, hvorfor man vil deltage, og hvad man håber på at få ud af sin deltagelse. Ansøgningerne bliver gennemgået af Bordtennis Danmarks landstræner-team og godkendes ud fra en helhedsvurdering af spilleren.

I år er temaerne ”Taktik, spilsystemer og beslutninger i kamp” i uge 29 samt ”Det fysiske, det mentale og hvordan de hænger sammen” i uge 30. Deltagerne kan regne med et pakket program med masser af viden og anderledes aktiviteter. Deltagere i uge 29 kan bl.a. forvente et studiebesøg ved Ungdoms-EM i Malmö, mens deltagerne i uge 30 kommer at modtage eksperthjælp til at få lavet et fysisk program, som man kan følge efter at ugen er overstået.

Lyder dette interessant?
Så kan du læse mere om sommerkurserne i indbydelsen her samt downloade ansøgningsskabelonen til begge uger ved at klikke på dette link. Noter venligst, at samtlige ansøgninger skal være lavet i denne skabelon og at deltagelse først er garanteret når man modtager skriftlig godkendelse af ansøgningen på mail.

Spørgsmål om sommerkurserne kan rettes til Magnus Mallander på magnus.mallander@bordtennisdanmark.dk.