Slagstyrke 60

I uge 41 modtog alle DBTU´s klubber en mappe med DBTU´s nye materiale til Slagstyrke 60. Med mottoet ”60 årige er ikke hvad de ar været. Heldigvis”, ønsker DBTU, at oprette bordtennisafdelinger – og klubber for spillere over 60.

I dag har mange over 60 tid, overskud og lyst til at gøre noget godt for sig selv. Det er dem med størst fremgang i forbruget de sidste ti år, og mange investerer i oplevelser og livskvalitet. De har ikke bare indset nødvendigheden af at gøre noget godt for deres sundhed, men vil gerne holde fysik og koncentrationsevne i god form og samtidig have det sjovt. De er parate til at udfordre sig selv og hinanden – hvorfor ikke ved bordtennisbordet?

En undersøgelse, blandt eksisterende bordtennisafdelinger for medlemmer over 60, peger på, at det sociale er en stor del af spillet og oplevelsen. Samtidig peger undersøgelsen på, at det simpelt at komme i gang – særligt hvis klubben har adgang til bordtennislokalerne i formiddagstimer. Læs en kort guide til, hvordan din klub kan oprette en afdeling for 60+ her.

DBTU´s konsulenter står på spring for at hjælpe jer i gang. Slagstyrke 60 er en del af DBTU´s udviklingsprojekt i samarbejde med DIF.

 

Forfatter: Sarah Thomsen
Kontaktperson tlf.: 26 84 77 82
Kontaktperson e-mail: sarah.thomsen@dbtu.dk