DM i Ping Pong

DM i Ping Pong (sandpapirsbordtennis) afholdes lørdag den 11. december 2021 i Odense og vil byde på mere end blot bordtennis med sandpapirsbat, idet sandpapirsbattet giver nogle anderledes, sjove og typisk længere dueller. DM i Ping Pong forsøger også at omfavne fællesskabet og mangfoldigheden ved at være en heldagsbegivenhed, hvor der traditionen tro vil være et socialt arrangement om aftenen/natten. Begivenheden har tidligere fundet sted i København, men denne gang afholdes det midt i Danmark i Odense, som forhåbentligt kan være med til at tiltrække flere deltagere. Turneringen afvikles som én åben singlerække, hvor alle kan deltage uanset alder, køn, niveau eller licens. OBS Da turneringen er et dansk mesterskab, skal ikke-danske statsborgere forhåndsgodkendes for at kunne deltage, hvor tilknytningen til Danmark danner grundlag for en evt. dispensation. Sandpapirsbat og bolde udleveres af stævnearrangøren. Der spilles med “Sanwei WCPP Sandpapirsbat” og “DHS D40+ 3*** bolde” (hvid bold).

I Ping Pong spiller alle med samme type bat, som er belagt med fint sandpapir. Den afgørende forskel på Ping Pong og bordtennis er, at skrue er en mindre faktor i Ping Pong. Ydermere er der nogle få anderledes spilleregler, der adskiller Ping Pong fra bordtennis, bl.a. skal man bytte bat mellem hvert sæt. Der spilles til 15 point i hvert sæt (der skal ikke vindes med to overskydende point), og begge spillere kan tage et ”dobbeltpoint”. Reglerne kan ses i indbydelsen på side 3.

Som noget nyt i år afvikles der afslutningsvist ”Final 4” for de sidste 4 spillere i A-slutspil, hvilket består af en finalepulje, hvor alle spiller mod alle – dette gøres med henblik på, at de to bedste spillere kvalificeres til WCPP. Der spilles her bedst af 5 sæt. Ydermere afvikles der et B-slutspil, herved er alle sikret minimum en ekstra kamp efter puljespillet.

Danmark er blevet lovet 2 kvalifikationspladser til World Championship of Ping Pong (WCPP) 2022. Det vides ikke på nuværende tidspunkt helt præcist, hvor WCPP afholdes i 2022. Resultaterne fra DM i Ping Pong danner også normalvis grundlag for en udtalelse til næste store internationale stævne.

 

Socialt arrangement

Efter turneringen vil der være et socialt arrangement, som starter på Restaurant Flammen i Odense med noget mad og drikke. Der er reserveret bord fra kl. 19, og prisen inkluderer buffet og softice. Drikkevarer tilkøbes ved siden af.

Efter besøget på Restaurant Flammen vil der være et arrangement for de festglade på The Old Irish Pub. Prisen inkluderer bord og flasker, som justeres alt efter antal deltagere. Skulle man blive mere “tørstig”, står man selv for at tilkøbe ekstra drikkevarer. Restaurant Flammen og The Old Irish Pub er inden for gåafstand. OBS Aldersgrænsen for festen er 18 år.

 

Tilmelding

Tilmelding foregår derfor via BilletFix, hvor man har mulighed for at tilmelde sig følgende:

Type Max tilmelding Pris
DM I PING PONG 2021 Max 64 deltagere Kr. 125 (+ mikrogebyr)
 FROKOST Ingen maxtilmelding Kr. 50 (+ mikrogebyr)
RESTAURANT FLAMMEN Max 64 deltagere Kr. 229 (+ mikrogebyr)
THE OLD IRISH PUB (min. 18 år) Max 64 deltagere Kr. 100 (+ mikrogebyr)

 

Der er plads til max 64 deltagere, og det er efter først til mølle-princip. Tilmeldingsfristen er fredag 26. november 2021 på https://billetfix.dk/da/e/dm-i-ping-pong-2021
Ved tilmelding modtages bekræftelsesmail.

 

Du finder indbydelsen og reglerne ved DM i Ping Pong i aktivitetskalenderen her: https://bordtennisdanmark.dk/kalender/ping-pong-danmarksmesterskab-dm/

Det fulde program, deltagerliste og seedninger offentliggøres på OB Bordtennis’ hjemmeside en uge før eventet.