BTDK har taget hul på de kommende års pigeindsats, der skal tiltrække flere piger til bordtennissporten.

Med baggrund i Vækststrategi 2025 har vi beskrevet en ambitiøs pigeindsats. Pigeindsatsen gennemføres i samarbejde med klubber og trænere i hele landet.

BTDK vil indlede et flerårigt samarbejde med 4-6 fokusklubber, der vil samarbejde målrettet med BTDK om at styrke pigemiljøerne ude i klubberne. I den forbindelse vil BTDK gerne invitere interesserede klubber til møde på Teams tirsdag den 8. februar 2022 kl. 16.30 – 17.30.

I efteråret blev Marielle Nielsen ansat som pigekoordinator, og vi gennemførte den første af mange pigecamps i efterårsferien. Og den corona-udskudte julecamp i Esbjerg afholdes i Esbjerg 18.-20. februar 2022.

 

Pigeindsatsen består af fire spor, der samlet skal løfte pigeområdet og sikre, at BTDK kan lykkes med at rekruttere og fastholde piger i bordtennissporten.

De fire spor er:

Spor 1: Klubmiljøer for piger
Spor 2: Pigecamps og arrangementer for piger, fx udlandsture og træningsophold
Spor 3: Klubsamarbejde med lokale skoler og SFO’er
Spor 4: Trænerudvikling via camps med fokus på pigetræning

 

Teamsmødet er en uforpligtende mulighed for at få information om pigeindsatsen generelt og få info om krav og forventninger til de fokusklubber, som BTDK kommer til at samarbejde med frem til 2025.

Man kan tilmelde sig Teamsmødet ved at skrive til Marielle Nielsen på man@bordtennisdanmark.dk. Tilmeldingsfrist 1. februar 2022. Tilmeldte klubber vil modtage et link før mødet. Fra BTDK deltager Martin Lundkvist, direktør og Marielle Nielsen, pigekoordinator.