BEGYNDERSTÆVNER ØST

BEGYNDERSTÆVNER ØST

INDBYDELSE TIL KLUBLEDERE TIL BEGYNDERSTÆVNESÆSON 2023-24

Om målgruppen:
Du skal med til Begynderstævne, hvis du er helt ny i sporten og usikker på, hvad et stævne indebærer. 

Dette er begynderens første møde med spillere fra andre klubber. Det vigtigste ved disse stævner er, at skabe en god atmosfære hvor spillerne oplever, at det er trygt at komme udenfor klublokalet og til “ufarlige” bordtenniskampe. 

Begynderstævner afholdes i klubberne som åbne stævner.

Se indbydelsen til klubberne her.

Tilmelding og niveauinddeling:
Tilmelding foregår via BordtennisPortalen her. Vi anbefaler klubledere at tilmelde børnene samlet, så spillere indplaceres korrekt i hhv. Ungdom 1, 2 eller 3.

Tilmelder forældrene selv børnene, er det vigtigt at de rådfører sig med barnets træner ifht. niveauet. “Se vejledning for spillerinddeling her”.

Bordtennis Danmark sender deltagermedaljer til den arrangerende klub.

Der uddeles en deltagermedalje ved hver begynderstævnerunde. Medaljerne har en ny farve bånd på, så rundens medalje adskiller sig fra de andre runder. Det er arrangørklubbens ansvar at bestille medaljer. Det gøres nemt ved henvendelse til Victor Lynge på vl@bordtennisdanmark.dk 

Find kontaktpersoner herunder

Relevante links

Spilledage

OBS! Stævnerne starter på det nedenfor angivne tidspunkt, mød derfor gerne i god tid, fx 30 min før.

Tilmeldingsprocedure

Hver klub samler alle tilmeldinger i dette ark. Den enkelte klubs deltagere inddeles i tre kategorier efter niveau (læs om niveauinddeling nedenfor). Herefter sendes en samlet tilmeldingsliste til arrangørklubben senest to dage inden stævnets afholdelse. 

Vigtig for tilmelding – Læs om niveauinddeling ved Begynderstævner i indbydelsen her.

Begynderstævner i kalenderen

Nedenfor vises op til 10 begynderstævner. Se alle mulighederne i Aktivitetskalenderen her.

There is no Event

Eksempel på et Begynderstævne samt udtalelser fra arrangørklubberne - Se her!

Vi kom rigtig godt i gang med begynderstævnet i kreds Vestsjælland mm. Vi blev hele 33 unge fra seks klubber.

Selve afviklingen gik som følger: 

  • Indtjek kl. 10. 
  • Lidt selvorganiseret indspil – mens puljerne blev lavet.
  • Fælles opvarmning med pointstafet (tror jeg det hedder). 
  • Første puljerunde. Små puljer: Syv 4-mands og en 5-mands. 
  • 20 min. pause med forældrebagt kage, frugt og saft. 
  • Anden puljerunde. Fire 5-mands og to 6-mands. Hvor to 5-puljer blev så hurtigt færdige, at de fik en tredje runde med to 4-mandspuljer. 
  • Afslutning med 15 min giga-kejserbord.
  • Fælles medaljeoverrækkelse med individuelt navneopråb og dertilhørende applaus.

Filosofien i de mange puljerunder var at kunne bytte rundt, så alle vandt sæt. Det lykkedes – ingen gik sæt-tomhændet hjem. I ventetiderne for de hurtigst færdige puljer åbnede vi op for at forældrene også tog bat og dystede med ungerne. Det fungerede rigtig godt. TAK for dejlig dag.

————————-

Det blev en dejlig søndag formiddag med 49 glade børn, og lige så mange forældre, der havde nogle gode timer omkring bordtennis. Kaffe og rundstykker var et hit.

Generelt dejlig stemning, og positiv indstilling hos alle, og ingen børn, som ”blev efterladt på perronen”! En god indikation på, at vi sandsynligvis er på vej mod et koncept, som virker positivt for begyndere og deres forældre (som er en mindst lige så vigtig målgruppe for klubberne ved indledningen til en bordtennisspillers lange karriere……!).

Stor tak til jer klubledere og hjælpere, som hjalp til undervejs, og fik det til at glide trods mange deltagere. 3 timer er en god tidsramme – tror ikke det skal vare længere. 

Næste gang, skal vi forsøge os med fælles opvarmning, mens puljerne dannes. En super ide med samlet medaljeoverrækkelse og klappen af alle deltagere. Hyggeligt, og en positiv ”gå hjem øvelse”.