Talent- & Elitestrategien er klar!

Bordtennis Danmarks landstrænere og medarbejdere i eliteafdelingen har udarbejdet en talent og elitestrategi, i tæt samarbejde med Team Danmark. I kan læse meget mere om strategien her.

 

Strategien beskriver de overvejelser, prioriteringer og værdier som præger landsholdsarbejdet på seniorniveau. Et af de store omdrejningspunkter i strategien er overgangen fra junior (U19)-atlet til senioratlet, og hvordan vejen til en professionel tilværelse kan se ud for en spiller som satser mod seniorlandsholdet.

 

Dokumentet er fremtaget som en del af samarbejdet med Team Danmark samt vedtaget af Bordtennis Danmarks bestyrelse, og har til formål at styrke eliten, opkvalificere det daglige elitearbejde i Bordtennis Danmarks regi samt gøre det tydeligt for alle og enhver hvad målet for dansk elitebordtennis er – at konkurrere på højeste internationale plan.

 

Spørgsmål omkring strategien kan rettes til eliteansvarlig og dame landstræner Magnus Mallander (magnus.mallander@bordtennisdanmark.dk) samt direktør Puk Kirkeskov Hvistendal (pkh@bordtennisdanmark.dk).

 

Læs hele Bordtennis Danmarks Talent- og Elitestrategi

Læs en forkortet version af Bordtennis Danmarks Talent- og Elitestrategi – Spilleren i centrum