Tilmelding til Veteran DT 2022-23

Tilmelding til Veteran DT 2022-23

Skulle der igen i år blive rækker med få tilmeldte, vil alderskategorier blive lagt sammen, så antallet af kampe bliver passende. Hvis hold fra to alderskategorier spiller i samme række, bliver der dog kåret danske mestre til det bedst placerede hold i hver af de oprindelige alderskategorier.
Den kommende sæson bliver ændret, så anden runde også kommer til at omfatte damekampe. Første og anden runde afvikles med spil både lørdag og søndag.
Første runde afvikles den 19.-20. november 2022.
Anden runde afvikles den 21.-22. januar 2023.

Det er ikke endeligt besluttet, hvornår og hvordan sidste runde afvikles.
Ringkøbing har meldt sig som arrangør af første runde i ROFI-Centret i Ringkøbing, der afvikles som en stor samling med fest lørdag.
Mht. anden runde håber Veterangruppen meget snart at høre fra en villig arrangør. Anden runde vil blive afviklet som en stor runde, hvis dette er muligt ellers må den blive afviklet som småsamlinger. I må derfor gerne undersøge jeres muligheder for at afholde begge dele og melde tilbage til Veterangruppen så hurtigt som muligt.

Alle interesserede bedes kontakte Mai Jensen på maiogfrank@hotmail.com eller mai220465@gmail.com

Tilmelding til Veteran DT 2022-23 bliver snarest muligt åbnet via portalen. Tilmeldingsfristen er mandag den 1. august 2022, og eventuelle kvalifikationskampe spilles den 1. og 2. oktober 2022.

 

Regelændringer – ny sæson

Der bliver et par regelændringer i den nye sæson. Nyt turneringsreglement udsendes også pr. 1. august 2022.
I bedes dog være opmærksom på to nye regler, der kan få betydning for jeres tilmelding:

• Mindst 1 spiller på hvert hold skal have A-licens for den klub, som holdet er tilmeldt under. Dvs., at et hold ikke kan bestå af spillere udelukkende med B-licens.

• Veterangruppen vil give mulighed for, at spillere, der i forvejen spiller på en A- og en B-licens i en senior-række, kan spille på en yderligere B-licens på et veteran-hold, hvis der skulle være behov herfor. Man kan dog ikke spille for to forskellige klubber i veteranturneringen. Vi vender tilbage med det praktiske herom i det opdaterede turneringsreglement.

 

Veterangruppen